Følg os på Facebook

Medarbejdere i Gamekeeper

 

 

Henrik Mortensen

er 46 år gammel og medejer af Gamekeeper, som han startede i 2006. Han er herregårdsskytte-uddannet fra Kalø Vildtforvaltningsskole og har arbejdet professionelt som herregårdsskytte/stalker i 11 år i henholdsvis Storbritannien og Danmark.
Han har altid haft en stor lidenskab for jagt og har derfor rejst og jaget meget i en stor del af verdenen, både med riffel og haglbøsse.

henrik mortensen gamekeeper

Kenneth Banke

er 49 år gammel og medejer af Gamekeeper. Kenneth har siden 1994 været beskæftiget i jagtrejsebranchen, hvor han især har arrangeret jagtrejser til Polen. Kenneth har jaget i alle egne af Polen og kender landet, kulturen og menneskerne som var det hans eget hjemland.

kenneth banke gamekeeper

Charlotte Mortensen

er 43 år og har været ansat ved Gamekeeper siden 2008.
Hun har de foregående 9 år arbejdet med salg og marketing for rederiet Samsø Linien.
Charlotte sætter en ære i at samle de mange ender og sammensætte et færdigt program, som kunderne bliver glade og tilfredse med.
Hun har haft jagttegn siden 1996 og er desuden naturelsker.

charlotte mortensen gamekeeper

Jolanta Katarzyna Jørgensen

er 50 år og ansat som polsk tolk og rådgiver for Gamekeeper A/S. Hun er polsk statsborger og gift med Kenneth. Hendes polske familie er skovfogeder og jægere, så hun er opvokset med natur og jagt og derfor kender hun jagtmiljøet ud og ind. Hun er selv jæger og har både polsk og dansk jagttegn.

Jolanta Joergensen gamekeeper