Fantastisk jagt i Sydafrika

Fantastisk jagt i Sydafrika

Jørgen og hans frue Hanne Kirk er lige hjemvendt fra en fantastisk tur hos vores partner i Eastern Cape - dette er 3. gang de besøger stedet og de kan kun anbefale dette sted og vores partner på det kraftigste! Det er ikke "shopping" man skal virkeligt arbejde for at nedlægge de ønskede trofæer på Pauls 7.000 h store farm!

Man bor hyggeligt og komfortabelt hos Paul og hans kone og deres 2 små drenge - det er en dejlig lodge med bl.a. 2 barer og en mindre swimming pool og dejlig oph. rum med pool og TV osv. - men det er "farmstyle" på den hyggelige måde!

Jørgen og Hanne ønskede inderligt at nedlægge Bushbuck og dette lykkedes de begge med - nyd deres dejlige billeder fra turen + nederst en rigtig flot video med jagt på 2 x buskbucks!

Super tur som vanligt.

Jørgen og Hanne Kirk

Af Jørgen Kirk

Hej Henrik

Kunne det passe dig at vi dukkede nu på lørdag om formiddagen ca. kl 10.00 til lidt debriefing.

Super tur som vanligt.

Lige som Gem safaris er 75 km uden for byen Graff-Reneitt i Karoo område, men har jagtområder i store dele af EASTERN CAPE

Og jagten er fremragende, men det er hunting i bjergrige områder og ikke shopping, så der skal slides lidt for jagtlykken på Pouls farm der er på 7.000 HA. men han har adgang til mere end 50.000 Ha hos naboer.

Og indkvarteringen er bare så hyggelig på Pouls farm at jeg vil til en hver tid anbefale "Farmstyle" indkvartering.

Det er nok også der Paul kan lave de bedste priser da han ikke skal købe indkvartering uden for farmen, men "Logestyle" er også en mulighed .

Ofte er jagterne hos ham en combi af de to indkvarterings måder.

Håber du vil se os på lørdag.

Du kan evt. have vor slut afregning klar.

Mvh Jørgen

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

5 dage total

5 jagtdage

DKK  33.625
pr. person
Potentielle vildtarter:

5 dage total

4 jagtdage

DKK  6.850
pr. person
Potentielle vildtarter:

6 dage total

5 jagtdage

DKK  9.350
pr. person