Følg os på Facebook

Strontian

hojkantJagtrejser Skotland Hjortejagt Nina 9171hundesofabordStrontian
Ægte klassisk højlandsjagt - 2018

mobilbilder 105mobilbilder 111mobilbilder 113mobilbilder 128Jagtrejser Skotland Hjortejagt Nina 15Jagtrejser Skotland Hjortejagt Nina 11Jagtrejser Skotland Hjortejagt Strontian Jorgen 2Jagtrejser Skotland Hjortejagt Strontian Jorgen 14Jagtrejser Skotland Hjortejagt Strontian Jorgen 6Jagtrejser Skotland Hjortejagt Strontian Jorgen 13Jagtrejser Skotland Hjortejagt Strontian Jorgen 4Skotland et land hvor der er virkeligt højt til loftet. Har man én gang prøvet jagten på den skotske højlandshjort og iagttaget sceneriet med de mange krondyr på bjergsiderne, krydret med den fascinerende og barske skotske natur, har man fået et indtryk, der  følger én resten af livet. Vi kan tilbyde den udfordrende og til tider temmelig fysisk krævende jagt i den vestlige del af det skotske højland.

Godset ligger ca. 60 km syd vest for Fort William i området Morvern, ca. 3½ t kørsel fra Aberdeen og Glasgow lufthavn, området har et af Skotlands højeste bestande af kronvildt. Godset er på 10.000 acres og der er en bestand på ca. 270 kronhjorte og 380 hinder på godset. Reviret er en blanding af stejlt terræn og mere rullende højland, der er også en del nåleskov ca. 3.000 acres, som evt. kan benyttes hvis der er tåge i højlandet. Ellers er det udelukkende højland og højlandsgodset ligger ud til ind fjorden Loch Sunart i maleriske omgivelser. Et klassisk højlandsgods beliggende i fantastiske omgivelser og med masser af kronvildt.
Jeg har selv haft fornøjelsen af at arbejde og guide danske jægere, på dette pragtfulde højlands gods i 2 hjortesæsoner - så har indgående kendskab til både reviret og området - det er ikke mindre end et fremragende højlands revir!

Afskydning i sæson 2017:
29 Kronhjorte
58 Kronhind/kalve

Selve jagten:
Det er godsets stalker, der udser de hjorte der har alderen til at må nedlægges, ens jagtkammerater kan så følge "slagets gang" lidt på afstand. På denne måde får man mulighed for også at nyde de andres jagtsituationer, og dette kan være næsten ligeså spændende som ens egen.
Der startes typisk omkring 08.30 om morgenen og man er hjemme ca. kl. 16.00. Man er naturligvis velkommen til at tage 1 dag fri fra jagt eller blot nogle fra gruppen, da der er en masse spændende historiske og smukke seværdigheder i området. Der er én headstalker ansat - Neil, og han er en meget kompetent og prof. guide. Her er plads til 2 – 3 jægere ad gangen. Der kan bestilles ekstra kronhjorte ud over de 2 hjorte inkl. Vi har ikke haft jægere på dette revir, som i de sidste 6 år, ikke har fået nedlagt deres 2 kronhjorte pr. jæger!

Indkvartering:
Man bor I et af godsets dejligt beliggende ferie hytter og Cottages som passer til antal pers. der kommer. Disse er pænt møbleret og med køkken med alt udstyr til madlavning på egen hånd osv. Der er stue, køkken/alrum, soveværelser inkl. sengelinned og håndklæder. Kun ca. 10 min fra indkvarteringen ligger der en lille butik hvor der kan handles + der ligger også et hotel, restaurant og pub, hvis man vil ud at spise eller have en pint øl om aftenen.

Spørg venligst på ledige uger 2018, for 2 – 4 jægere + evt. leds.:
Der er afskydning af min. 4 - 8 kronhjorte for 2 - 4 jægere afhængig af uge.
Brunstugerne 39,40,41,42 - er det min. 6 kronhjorte pr. uge

Program:
Søndag Ankomst til indkvartering inden kl. 19
Mandag Jagt
Tirsdag  Jagt
Onsdag  Jagt
Torsdag Jagt + evt. turisme
Fredag  Jagt + evt. turisme
Lørdag   Afrejse fra indkvartering

Prisberegning v/2 jægere
6 dages ophold i hytte på egen forplejning
Op til 5 dages jagt 2:1
Inkl. 2 kronhjorte pr. jæger
Pris i alt pr. jæger  kun  dkk   15.890,-

Rabat ved 3 jægere dkk 500 pr. jæger

Ledsager:
6 dages ophold i hytte på egen forplejning
Pris i alt pr. ledsager  dkk 1.700,-

Eventuelle tillæg:
Fly og lejebil - vi hjælper gerne med flybillet + lejebil
Trofærengøring £ 30/trofæ (afregnes direkte til skytten)
Drikkepenge ca. £ 50 - £ 60 i alt.
Ved egen riffel, skotsk våbentilladelse DKK 500
Rigtig god lejeriffel med god optik er muligt DKK 250 dag inkl. ammunition - opkræves inden afrejse - dvs. ved jagt 2:1, deles man om riflen samt riffel lejen
Evt. ekstra trofæ kronhjorte DKK 5.980/stk.

Hvis uheldet er ude og man laver et dårligt skud i eks. bagkølle eller ryggen, opkræves der for det ødelagte kød - samme som vildthandleren ville trække fra!

Virkeligt et dejligt og anbefalelsesværdigt sted - hvor man oplever det flotte skotske højland og finder ud af at der kræves en middelmådig kondition for at kunne begå sig i de skotske bjerge!

Vi er behjælpelige med at booke flybillet - men man er også velkommen til selv at booke flybillet, blot man husker at KLM og Ryan Air ikke medbringer trofæer!

Reference fra tidl. jægere på reviret:
3 unge danskere:    Klik her
Tom og fam.:         Klik her
Carl-Axel Tollstern: Klik her
Svensk gruppe:      Klik her
T
omas og Jørgen:    Klik her
N
ina og svenskere   klik her
Far + 2 sønner       
Klik her