Følg os på Facebook

Islay

buk 4islay 5islay ny 6islay ny 2islay 1islay 3islay 12islay 10islay 13islay 14islay ny 4islay 4buk 1islay 6islay 2islay ny 1Vi kan tilbyde en virkelig unik bukkejagt på den dejlige og smukke ø Islay - der ligger ud for den skotske vestkyst og kun godt 2 t. kørsel fra Glasgow Lufthavn. Man kan også vælge at flyve hele vejen til Islay og have en lejebil ventende på øen!
Islay er unik og der er masser at opleve på øen hvor der bor ca. 3.300 mennesker – øen er specielt kendt for sine gode malt whiskyer, i alt er der 8 whisky destillerier som bl.a. Laphroaig, Bowmore og Islay Mist, det er naturligvis muligt at besøge destillerierne. Øen er også kendt for sit stærke råvildt- og kronvildt bestand + en masse trækkende snepper i efteråret.

Reviret:
Jagtområdet er på over 40.000 tdl. og er et af Skotlands største privat ejede godser – reviret er fordelt mellem den frodige lavland med enge og landbrugs afgrøder og i de højere liggende arealer i højlandet med bevoksede dale og slugter – en perfekt råvildt biotop. Familien der ejer godset har normalt selv nedlagt godsets bukke – men I år har de valgt at sælge 2 uger til bukkejægere!
Bukkene der nedlægges er fra alm. til gode 6 éndere, nogle bukke har taget medalje. Der er 10 bukke til afskydning pr. uge og kan fordeles mellem 1 – 3 jægere.

Antal jægere: bedst ved 2 jægere og 5 bukke til hver!

Indkvartering:
Man indkvarteres i en af godsets lokale og hyggelige hytter og man er på egen forplejning. Der er fuldt udstyret køkken og der er flere mulige spisesteder på øen. Skotterne er altid meget gæstfrie og gør hvad de kan for at man får et dejligt ophold.

Jagttid på råbuk i Skotland:
Råbuk : 01.april – 20 okt.

Ledige uger 2018:
Der sælges kun 2 ugers bukkejagt med 10 bukke inkl. pr. uge, på denne store dejlige privatejede ejendom - og dem formidler vi!
Spørg gerne på ledig uge for foråret - 2018

Prisberegning pr. jæger ved 2 jægere og afskydning af 10 råbukke:

6 dages ophold i farmhouse på egen forplejning
5 dages jagt 1:1
5 bukke uanset størrelse pr. jæger
Alt kørsel under jagt
Pris pr. jæger kun  dkk  19.950,-

Eventuelle tillæg:
Drikkepenge ca. £ 20 pr. buk
Afsavning og rensning af opsats £ 20,-/stk (afregnes direkte)
Evt. god lejeriffel inkl. ammo. £ 100 – betales direkte
Skotsk våbentilladelse kr. 500 (kun ved egen riffel)

Et godt revir for jægerne der gerne vil nedlægge nogle pæne bukke samt jage på et af Skotlands største godser og i en naturperle!

Velegnet at medbringe familie – 4 sengs hytte.

Husk det tager ca. 6 uger at få lavet et Skotsk F.C.

Kontakt Henrik for yderligere oplysninger på tlf.: +45 76704100 

Referencer fra tidligere jægere på reviret - vi havde 2 hold afsted på bukkejagten i 2014 + 2015 og de havde en fantastisk tur og nedlagde alle bukkene uden problemer og var færdige 1 - 2 dage inden alle jagtdagene var brugt - så brugte de tiden på at besøge whisky destillerierne som er åbne på denne årstid + køre rundt og opleve den pragtfulde ø!
Se jægernes bukke og udtalelser her:

Bukkejagt maj 2014 Klik her

Bukkejagt juli 2014 Klik her

Bukkejagt maj 2015 Klik her

Bukkejagt maj 2015 Klik her

Bukkejagt juni 2017 Klik her